Actueel

oog

In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Verpakkingskundige 1. Deze opleiding heb ik bij het NVC in Gouda gevolgd. Dat is een stevige investering in tijd en geld en ben daarom ook blij en voldaan dat ik ben geslaagd.

Ik kijk er dan ook naar uit om klanten die zich op de een of andere manier bezig houden met het verpakken van producten te ondersteunen. Uiteraard op projectmatige basis, want project management is mijn vak. De mogelijkheden zijn talrijk. Of je nu kosten wil besparen, je toeleverketen eens flink onder de loep wil nemen, of producten een re-styling wil geven: het kan allemaal!

In mijn netwerk zitten bedrijven uit allerlei disciplines waarmee ik samenwerk om elke uitdaging aan te gaan. Heb je vragen of ben je benieuwd hoe ik dat doe?

Bel me, en ik kom graag een keer op bezoek. Dan kunnen we samen een pad uitzetten naar een situatie waar de verpakking meer aan je winst bijdraagt.

Voor een aantal foto’s die zijn gebruikt voor de website heeft Jean Franssen foto’s gemaakt van Peter Geerts en mijzelf. Peter Geerts is eigenaar van IPS Technology in Eindhoven. Voor meer informatie over de kracht van IPS Technology verwijs ik je graag naar de website: ips-technology.com
Voor inspiratie voor professionele foto’s kun je op de site van Jean Franssen kijken:  jeanfranssen.nl

Bij deze wil ik beide heren bedanken voor deze gelegenheid.